TERDETIK RASANYA

‘Kenapa lah susah sangat nak buat Sales ni? Nanti target tak achieved lah, pendapatan tak seberapa’ ‘Orang lain boleh buat kenapa tidak pada diri ku ini? Koman sangat ke aku ni?’ ‘Jumpa orang saja asyik gugup saja, bila sembang dengan kawan-kawan boleh plak tak ada gugup tu pula’ Fikirkan dan renungkan semula ‘Asyik kena mandi sahaja, nanti kena mandi balik’ ‘Baru seminggu lepas di … [Read more...]

123 total views, no views today